Haberler

06 Şubat 2020

Olam Gulfood 2020'de İlham Verici Tatlar Sunuyor

C6-29 Numaralı Stand, 6 Numaralı Fuar Salonu

Olam Gulfood 2020'de İlham Verici Tatlar Sunuyor

DUBAİ

Önde gelen gıda ve tarım işletmesi Olam International Ltd[1], Kakao, Kahve, Süt Ürünleri, Kuruyemişler ve Baharat ürünlerini bu yılki Gulfood[2] kapsamında mutfak gösteriminde görücüye çıkarıyor. Şefler, acı biber, sarımsak ve badem ezmeli meze, yağı azaltılmış badem unu ve karabiberli gnocchi, kavrulmuş kaju fıstığı hamurundan yapılmış siyah çikolatalı kurabiyeler gibi leziz tarifler hazırlayacak.

Küresel tedarik, tarım ve işleme alanında uzman olan Olam, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'daki (MENA) ülkelerde güçlü bir konuma sahiptir. Şirket, farklı gıda seçenekleri ve daha sağlıklı ve daha sürdürülebilir gıdaya yönelik artan tüketici talebini dikkate alan "trend" ürünlerden oluşan farklılaştırılmış bir portföy sunmaktadır. Geçen yıl Olam'ın yeni sürdürülebilir tedarik platformu AtSource, Türk fındığını ve Mısır soğanını içerecek şekilde bölgedeki tedarik zincirinin ikisini sergileyerek müşterilerine bahçeden fabrika kapısına kadar tedarik zincirinin her aşamasında bu ürünlerin sosyal ve çevresel verilerine ilk defa erişim sağlamasına olanak tanımıştır[3].

Gulfood'da konuşma yapan Olam MENA Bölgesi Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Bölge Başkanı Gaurav Grover şu ifadeleri dile getirdi: "Olam, imalat ve perakende müşterilerine benzersiz bir teklifte bulunmaktadır: kapsamlı malzemeleri tedarik ediyoruz veya yetiştiriyoruz. Daha sonrasında bunları belgelendirilmiş tesislerde işliyoruz ve dünya çapındaki 14 inovasyon merkezimizden birisinde belirli uygulamalara göre uyarlıyoruz. Kuruyemiş portföyümüz, doğru dokuya ve aromaya göre farklı şekillerde temin edilen badem, kaju, yerfıstığı, fındık, fıstık, susam, ceviz ile kinoa ve çiya tohumu gibi süper gıdalardan oluşmaktadır. Süt ürünleri, kakao ve baharat gurumuzda da kapsamlı malzemeler sağlanmaktadır. İster yeni orijinlerin belirlenmesi, yeni ürün geliştirme, isterse de sözleşmeli imalat olsun, ekibimiz, müşterilerimizin ihtiyaçlarını Gulfood'da ele almaya hazır."

Olam'ın bölgedeki müşterileri aşağıda belirtilenleri dile getirdi:

Gandour Group Bölge Alım Müdürü Haitham Noureldine: "Gandour Group, Olam'ı işletmemize değer katan stratejik bir ortak olarak görmektedir. Kalite, güvenilirlik ve tutarlılık, Olam'a lider rekabetçi bir avantaj kazandırmıştır."

IFFCO Satın Alma Müdürü A Sridhar: "Olam 10 yılı aşın süredir kakao ürünlerinde güvenilir satıcımızdır. Olam tarafından sağlanan ürünlerin ve hizmetlerin kalitesinden oldukça memnunuz ve şirketin hızlı cevaplama özelliğini ve profesyonelliğini takdir ediyoruz." 

Tayseer Arar Food Company Direktörü Wasim Arar: "Olam ile her açıdan tam taahhüt ve işbirliği dolu uzun ve verimli bir yolculuk gerçekleştirdik."

Olam'ı C6-29 Numaralı Stand, 6 Numaralı Fuar Salonunda ziyaret edin

Olam temsilcisinden randevu almak için lütfen olamdubai@olamnet.com adresinden iletişime geçerek bilgilerinizi ve görüşmek istediğiniz ürünü belirtin.

Gulfood 2020'ye kaydolmak için bu bağlantıyı takip edin.

[1] Olam International kısa süre önce birisi Olam'ın sektör lideri Kakao, Kahve, Kuruyemişler, Baharatlar ve Süt Ürünleri işletmelerinden oluşan Olam Gıda Maddeleri (OFI) olmak üzere iki yeni ve uyumlu işletme grubu oluşturmak üzere kapsamlı işletme portföyünü yeniden düzenleyeceğini duyurdu. Buraya tıklayarak basın bülteninden daha fazla bilgi edinin.

[2] Gulfood, 16-20 Şubat tarihleri arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezinde gerçekleştirilecek.

[3]  AtSource hakkında daha fazla bilgi alın: atsource.io