Üretim

Kalite

İş stratejisinde sürdürülebilir gıda güvenliği ve yüksek kalite standardının sağlanması ofi'ın önceliğidir. Uluslararası standartlar olan BRCGS, IFS, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018, Kosher, Halal gibi sertifikasyonlar ile gıda güvenliği, yüksek kalite ve üretim güvence altına alınmaktadır. Ayrıca ofi, müşteri ve potansiyel müşterileri olan çeşitli gıda devleri tarafından da sürekli olarak denetlenmekte ve yönetim sistemleri onay almaktadır.

ofi; modern teknik ekipmanlarla dünya standardında ürün üretebilen tesislere sahiptir. Tedariğini sağladığı ürünler; çikolata, şekerleme, pastacılık, dondurma ve kuruyemiş endüstrisinde kullanılmaktadır.

Çeşitli kalite, kalibre ve özellikteki fındıklar müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına uygun şekilde özel olarak işlenmektedir. Fındık konusundaki tecrübesi ve derin ürün bilgisi müşteriye özgü çözümler yaratmasına fırsat sağlamaktadır.

Modern cihazlarla donatılmış kalite laboratuvarında gerçekleştirilen analizler ile kaliteli ve güvenli gıda üretiminin sürekliliği sağlanmaktadır.

ofi; kalite ve gıda güvenliğinin yanı sıra, kurumsal sorumluluk ve sürdürülebilirlik konularına da büyük önem vermektedir. Bu kapsamda ilgili ulusal ve uluslararası sivil toplum örgütleri ile ortak çalışmalar yürütmektedir.

İş güvenliği ve çevreye olan duyarlılığı ISO 14001:2015 ISO 45001:2018 sertifikasyonları ile güvence altına alınmıştır.

Kalite politikamızı görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Sertifikalarımız

BRC
BSCI
Halal
IFS Food
Kosher
Sedex
Usda Organic
EU Organic
Rainforest Alliance